leaf

Noutăți

Cum întărim imunitatea copiilor primăvara?

Cum întărim imunitatea copiilor primăvara?

Odată cu sosirea primăverii, se deschide o nouă fereastră a vieții plină de energie și prospețime. Cu toate acestea, această perioadă poate aduce și provocări pentru sistemul imunitar al copiilor. Pentru a-i ajuta să înfrunte sezonul înfloritor în deplină vitalitate, este esențial să fim proactivi în consolidarea fortăreței imunitare a micuților noștri.

Imunitatea copiilor - un subiect crucial

Copiii au un sistem imunitar în curs de dezvoltare și sunt expuși constant agenților patogeni, împotriva cărora imunitatea încă nu a dezvoltat rezistență. Prin urmare, este crucial să îi ajutăm să își întărească imunitatea pentru a evita bolile sau pentru a le trece mai ușor în cazul în care sunt deja afectați. Un sistem imunitar puternic contribuie la menținerea stării generale de sănătate și la reducerea absențelor la școală și grădiniță.

Descoperiți mai jos strategii practice și sfaturi benefice care vă vor ghida în această călătorie de întărire a imunității copiilor în primăvară.

1. O alimentație echilibrată: Asigurați-vă că copilul Dvs. consumă o dietă bogată în vitamine, minerale, antioxidanți.

2. Exerciții fizice regulate: Încurajați activitatea fizică pentru a menține un stil de viață sănătos. Practicați exerciții de înviorare dimineața și plimbări seara.

3. Igienă adecvată: Învățați copiii să se spele pe mâini cu regularitate pentru a preveni răspândirea infecțiilor.

4. Odihnă și somn: Asigurați-vă că copiii beneficiază de suficient somn și perioade de relaxare, pentru a-și reface organismul.

5. Puterea naturii: De-a lungul timpului, o gamă variată de plante au fost folosite în acest scop, iar unul dintre fitopreparatele moderne, adaptat la condițiile actuale este Imupret®.

Imupret® - O soluție naturală și eficientă

Imupret® este o combinație unică din 7 extracte de plante medicinale, dezvoltat de compania germană Bionorica, folosind tehnologia unică - Phytoneering. Cu o istorie de peste 90 de ani în cercetarea și producția de fitopreparate, Bionorica este un lider în domeniul sănătății naturale.

Imupret® conține extracte din nalbă mare, mușețel, coada-calului, frunze de nuc, coada-șoricelului, scoarță de stejar și păpădie, cu eficacitate demonstrată în susținerea sistemului imunitar, tratamentul și profilaxia răcelilor și a infecțiilor respiratorii virale acute.

De ce Imupret®?

1. Siguranță și eficacitate dovedită: Imupret® a demonstrat o eficacitate înaltă în studiile clinice, când este administrat din primele zile de răceală și este o alegere sigură pentru copii datorită compoziției sale naturale și a faptului că nu conține aditivi chimici.

2. Sprijin pentru sistemul imunitar: Imupret® ajută la refacerea și întărirea sistemului imunitar al copiilor, făcându-i mai rezistenți la infecții. Extractele din plante medicinale din compoziția sa au proprietăți imunoactive, antivirale, antibacteriene și antiinflamatoare.

3. Un avantaj suplimentar pe care îl oferă Imupret® este reducerea recidivelor de infecții respiratorii cu până la 70%. Astfel, numărul de îmbolnăviri repetate poate fi redus dacă cura de tratament este de 3-4 săptămâni.

4. Administrare ușoară: Imupret® este disponibil sub formă de picături orale și drajeuri, respectiv poate fi administrat ușor copiilor. Doza corectă depinde de vârsta copilului și trebuie consultată cu medicul sau farmacistul.

5. Fără efecte secundare semnalate: Fiind un produs natural, Imupret® are un profil de siguranță foarte bun și nu a fost asociat cu efecte secundare semnalate.

Concluzie

Primăvara, protejarea sistemului imunitar al copiilor este esențială pentru a preveni răcelile și alte afecțiuni respiratorii. Fitopreparatul Imupret® este o opțiune naturală și eficientă pentru întărirea sistemului imunitar al copiilor, ajutându-i să rămână sănătoși și activi pe tot parcursul anotimpului cu vreme instabilă.